Uvod

Pozdravljam sve buduće čitatelje ovog bloga o gradnji obiteljske kuće. Ovo je moj prvi blog u životu a odlučio sam se na pisanje jer, zapravo, tek sada imam o čemu i pisati.

Činjenica je da danas gotovo svi koriste internet koji je neprocjenjiv izvor informacija. Problem je što tih informacija ima previše, preopširne su i rijetko prilagođene našim životnim prilikama. Blogovi su se tu pokazali kao dragocjeni filter kroz koje si možemo te informacije približiti i upotrijebiti.

Blogova o gradnji u Hrvatskoj ima zapravo jako malo a i među njima ima boljih i lošijih, korisnih i potpuno beskorisnih. Odlučio sam pisati jer mislim da mogu ponuditi malo drugačiju perspektivu i pristup problematici izgradnje obiteljske kuće koje potencijalni čitatelj može upotrijebiti na svoju korist.

Po struci sam inženjer graditeljstva sa cca 8 godina radnog iskustva na vrlo raznolikim projektima. Ironično, nikada u životu nisam izgradio obiteljsku kuću. Isključivo sam radio u operativi tako da nemam gotovo nikakvo znanje o projektiranju i taj dio prepuštam onima koji su se za to specijalizirali. Međutim, iskustva s gradilišta mogu upotrijebiti prilikom same izgradnje a rado ću ih podijeliti na način da dam svoje mišljenje o raznim varijantama izvedbe pojedinih radova ako nekome bude trebalo.

Pokušati ću pisati čisto, konkretno i kratko da bi čitatelj mogao brzo i lako doći do informacije koja ga zanima. Sve konstruktivne kritike u tom smjeru su dobrodošle. Ne želim niti puno ponavljati činjenice (poput zakona i propisa) koje su već svima dostupne na drugim stranicama pa ću eventualno ubaciti pokoji link na one osnovne.

Nadam se da će moj pristup problematici izgradnje obiteljske kuće biti zanimljiv i koristan.

Ugodan dan svima.

Oglasi

Oznake:,

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: